(EFE/redacció) El cantant nord-americà Jon Bon Jovi ha ofert aquest dimarts un concert en acústic per a diversos centenars de persones a l’espai que l’empresa de telecomunicacions TelcoDR té al Mobile World Congress 2021 (MWC) de Barcelona. L’artista, de 59 anys, ha sortit a l’escenari acompanyat de quatre músics (violinista, guitarrista, percussionista i teclista) i ha cantat una desena de cançons, entre les quals ‘It’s my life’ i ‘Living on a prayer’, dues de les més conegudes del seu repertori, que el públic ha corejat i aplaudit llargament. També ha interpretat i fet versions d’altres cançons com ‘Some day I’ll be saturday night’, ‘Here comes the sun’ o ‘You give love a bad name’.

Els assistents al concert, tots ells amb mascareta FFP2, han pogut veure el músic de Nova Jersey després d’obtenir un codi que els facilitava l’empresa si passaven una sèrie de proves, com respondre a unes preguntes de Trivial, provar una experiència immersiva en el pavelló o rebre informació comercial de TelcoDR.

Aquesta empresa emergent, fundada el 2020, disposa aquest any d’un dels espais expositors més grans del MWC i aquest dimarts va organitzar un concert de Rosario Flores, al qual, com en aquest cas, només van poder accedir uns pocs centenars de persones amb invitació.