El farcit programa del Sónar 2017 ha sumat aquest dimarts 60 artistes més, que actuaran a Barcelona entre el 15 i el 17 de juny. Entre les novetats, destaquen els noms de Thundercat, el baixista i productor californià que presentarà el seu nou disc, ‘Drunk’, per mostrar una altra vegada la seva combinació de soul, funk i psicodèlia electrònica.

Entre els referents més actuals de l’anunci d’aquest dimarts s’hi ha colat un nom històric de la música disco. Es tracta de Cerrone, considerat un mestre del gènere, habitual de la mítica discoteca novaiorquesa Studio54, on van sonar grans èxits com ‘Supernature’ i “Love in C Minor”. El músic francès presentarà un xou especial al Sónar de Nit, amb vocalistes en directe.

El Sónar també suma més noms femenins. És el cas de Dawn, amb el seu R&B passat pel tamís del pop futurista, i de la carismàtica Princess Nokia, nova veu del hip-hop i trap de Nova York. Altres dels que s’han afegit a la programació del festival són Joe Goddard, Andy Scott, Jlin, Matmos, Elysa Crampton i C. Tangana.

Pel que fa als artistes més propers, l’organització ha anunciat els concerts dels catalans Anímic, que acaben de publicar el seu disc ‘Skin’. També actuarà per primera vegada al festival el discjòquei valencià Fran Lenaers, pioner a Espanya de la barreja de guitarres i música de ball.

SonarXS, el novè escenari

També s’hi afegeix un nou escenari, el SonarXS, que formarà part de la programació de dia del festival. En aquest espai, l’organització busca que el públic pugui “gaudir de forma molt propera dels sons més frescos, irreverents o extrems de l’electrònica que es fa al carrer”. En aquest escenari, actuaran Bad Gyal, Dellafuente amb Maka, Bejo i BSN Posse.