El president de l’AEFS Arrels, Toni Castro, assegura que els jugadors s’estan formant en unes instal·lacions que no són adequades, ja que no tenen dutxes ni vestuaris, i la pista de l’Escola Arrels no és reglamentària. Per la seva banda, els pares afegeixen que per anar a entrenar-se fora de l’escola els nens han de creuar carrers, amb el perill que això suposa. A més, els partits federats els han d’anar a jugar al complex esportiu municipal del Bon Pastor.

L’entitat lluita des dels anys 90 per la construcció d’un pavelló al barri que doni sortida a les demandes esportives del Congrés i els Indians. El poliesportiu està inclòs en el projecte d’equipaments del Canòdrom, però encara no hi ha data de construcció i per això, com a mesura provisional, l’AEFS Arrels reclama a l’Ajuntament la cessió d’una altra pista de les instal·lacions expropiades del Tenis Meridiana. El coordinador esportiu, Fran García, assegura que avui en dia es veuen obligats a dir que no a alguns nens perquè no tenen més lloc on encabir-los. Com que a finals d’aquest mes l’entitat farà pública l’oferta de places per inscriure’s la propera temporada, diuen que els agradaria tenir alguna resposta per part de l’Ajuntament.

L’AEFS Arrels aglutina 25 equips de futbol sala, dels quals 10 juguen a la Federació Catalana de Futbol i 15 al Consell de l’Esport Escolar de Barcelona. A més, des de fa més de cinc anys, també fan patinatge artístic. En total, hi ha més de 300 esportistes. En l’audiència pública celebrada el 5 d’abril del 2017, la regidora de Sant Andreu, Carmen Andrés, va assegurar que tenien prevista una reunió properament amb l’Institut Barcelona Esports per tal de trobar-hi una solució.