La vida artística i cultural que va tenir anys passats l’avinguda del Paral·lel protagonitza la desena edició de l’exposició “Memòria fotogràfica del Raval”.

La mostra, a més valorar el paper que va tenir aquesta avinguda en l’àmbit artístic, també és, segons Maria Casas -membre de la Taula del Ravalla manera en què l’entitat volia donar suport a la campanya Salvem l’Arnau. No sabíem què fer per poder ajudar una miqueta o donar una mica de suport a aquest moviment i vam pensar l’exposició de les fotos les dediquem a això”.

Recuperar la memòria històrica del Raval

Espais emblemàtics o racons desapareguts del Raval immortalitzats en fotografies es mostren una vegada a l’any en una exposició. En aquesta edició s’explica la vinculació del barri amb la vida teatral del Paral·lel. “El carrer Nou de la Rambla era ple d’acadèmies de cant i de ball, moltíssimes botigues de roba de sastreria de teatre, complements per a les vedets, de brillants, de pedreria, de plomes.”

La major part de les fotografies que formen part de l’exposició les han aportat veïns i entitats del barri. La mostra es pot visitar fins a final de mes al Casal de Barri Folch i Torres.