Turisme de Barcelona ha presentat avui Barcelona, destí ciència, un programa pensat per promoure el turisme científic a través de la creació de productes científics i tecnològics. Es tracta d’una iniciativa que s’emmarca en l’objectiu de crear recursos turístics per tal de diversificar i adequar el relat de Barcelona d’acord amb els atributs de la ciutat.

El Consorci presenta, així, tota una nova línia de propostes al voltant de l’oferta turística que té com a eix temàtic la ciència, tecnologia i la innovació, posant el coneixement científic a l’abast del públic visitant i en el marc del Pla 2020-2023 que vol situar Barcelona com a ciutat de ciència a escala nacional i internacional. Una proposta de valor que compleix amb les tres D: diversificació, desestacionalització i descentralització del turisme i que constata la importància del discurs científic en la societat.

Així es busca atreure un turisme diferent al que ve a buscar només oci. Parlem de tot plegat en el ‘bàsics’ d’aquest projecte amb Xavier Marcé, regidor de Turisme i Indústries Creatives.