El festival solidari Guanya’t el Cel del Pare Manel torna a celebrar-se de manera presencial el pròxim 15 de juny, a les 21 hores del vespre, al Teatre Victòria de Barcelona. El festival canvia de nom després de la mort del seu creador, Manel Pousa, conegut com a Pare Manel, i passa a dir-se Guanyat el Cel del Pare Manel.

La finalitat d’aquest festival és recaptar fons perquè la fundació, que fa 25 anys que treballa, pugui continuar donant suport i acompanyant als infants, joves i famílies dels barris de Verdum i Roquetes a través de diferents projectes socials. El Terrat (Mediapro), s’encarregarà de la direcció artística i de la producció de l’esdeveniment. Aquest dijous n’hem parlat al ‘bàsics’ amb la directora de la fundació, Sandra Pardo.

El festival disposarà d’una programació renovada d’actuacions que es presenta amb un cartell de primera, dissenyat per a Assumpció Mateu. Pel Teatre Victòria passaran músics i artistes com Rigoberta Bandini, Stay Homas, Judit Neddermann i Dario Barroso, Clara Segura i Albert Triola, Monique Makon, Sol Picó, Carlos Blanco, Comando Señoras, Brigitta Lamoure i humoristes com José Corbacho, Queco Novell i Pep Plaza. Una altra de les novetats és que, enguany, el festival estarà presentat de manera coral per José Corbacho, Flora Saura i Brigitta Lamoure i tindrà algunes sorpreses que es revelaran a la mateixa gala.