Barcelona suma una nova macrocuina fantasma, aquest cop a la travessera de Gràcia. En aquest punt es cuinaran fins a 2.000 àpats diaris per a sis empreses diferents. L’Ajuntament ja ha anunciat que estudiarà una ordenança per regular les macrocuines. El director adjunt de ‘La Vanguardia’, Enric Sierra, i el periodista d”El Punt-Avui’ Paco Espiga han debatut al “Cara a cara” sobre aquest fenomen nou.
el més vist
180 pastissos de formatge venuts al dia: La febre per una porció de Jon Cake omple de cues el carrer
Noves imatges de l’estació de la Sagrera: així serà i així avança la construcció de l’equipament
Mor Pere Nieto, mestre i activista veïnal del Poblenou
FGC, sobre les obres de l’L8: “Demanem perdó als veïns, però 20 milions de viatges valen la pena”
La justícia tomba també l’eix verd del carrer de Rocafort i obliga a desmuntar-lo
el més vist
180 pastissos de formatge venuts al dia: La febre per una porció de Jon Cake omple de cues el carrer
Noves imatges de l’estació de la Sagrera: així serà i així avança la construcció de l’equipament
Mor Pere Nieto, mestre i activista veïnal del Poblenou
FGC, sobre les obres de l’L8: “Demanem perdó als veïns, però 20 milions de viatges valen la pena”
La justícia tomba també l’eix verd del carrer de Rocafort i obliga a desmuntar-lo