Cada divendres la cuina de l’Hotel Majestic ofereix un menú centenari elaborat pel xef David Romero a partir de plats servits des de principis segle XX. L’Esther Castarnado ens descobreix els sabors que Ernest Hemingway i Federico García Lorca hi van tastar durant la seva estada. Dos dels molts personatges que omplen l’anecdotari del que es va anomenar l’Hotel de l’Art i que Àngel Miguelsanz recull en el seu llibre.
també et pot interessar
el més vist
Calendari laboral 2023 a Catalunya: Quins festius ha aprovat la Generalitat?
Puc anar a treballar si tinc covid? Què he de fer si estic contagiat?
Vaixells abandonats i en estat ruïnós, un maldecap del Port Olímpic amb risc per al mar
Quins són els símptomes de la BA.5, la nova variant d’òmicron que creix a Catalunya?
Per què hi ha més reinfecció per covid amb la nova variant BA.5 d’òmicron?
el més vist
Calendari laboral 2023 a Catalunya: Quins festius ha aprovat la Generalitat?
Puc anar a treballar si tinc covid? Què he de fer si estic contagiat?
Vaixells abandonats i en estat ruïnós, un maldecap del Port Olímpic amb risc per al mar
Quins són els símptomes de la BA.5, la nova variant d’òmicron que creix a Catalunya?
Per què hi ha més reinfecció per covid amb la nova variant BA.5 d’òmicron?