Cada divendres la cuina de l’Hotel Majestic ofereix un menú centenari elaborat pel xef David Romero a partir de plats servits des de principis segle XX. L’Esther Castarnado ens descobreix els sabors que Ernest Hemingway i Federico García Lorca hi van tastar durant la seva estada. Dos dels molts personatges que omplen l’anecdotari del que es va anomenar l’Hotel de l’Art i que Àngel Miguelsanz recull en el seu llibre.
també et pot interessar
el més vist
Catalunya aixeca el confinament comarcal a partir de dilluns, 26 d’abril
Barcelona estudia establir franges horàries per als gossos en places i espais verds
Salut estudia permetre als restaurants tornar a servir sopars a partir de dilluns
Coronavirus Catalunya, Última Hora: Sense confinament comarcal a partir del 26 d’abril
Busquem el #devorallibres de Barcelona 2021!
el més vist
Catalunya aixeca el confinament comarcal a partir de dilluns, 26 d’abril
Barcelona estudia establir franges horàries per als gossos en places i espais verds
Salut estudia permetre als restaurants tornar a servir sopars a partir de dilluns
Coronavirus Catalunya, Última Hora: Sense confinament comarcal a partir del 26 d’abril
Busquem el #devorallibres de Barcelona 2021!