Arriba el Tast a la Rambla 2023 a Barcelona. La nova edició de la cita gastronòmica es farà del 8 a l’11 de juny 2023 que aquest any canvia d’ubicació i s’instal·la a la plaça de Catalunya. Com sempre oferirà degustacions de fins a 30 restaurants, pastisseries, tapes i espais gastronòmics de la ciutat. També es programaran activitats gratuïtes. El festival culinari va néixer el 2014 per acostar l’alta cuina a tots els públics i per reivindicar la Rambla com un gran eix lúdic de la ciutat.
Aquí tens una guia completa amb tot el que cal saber sobre el Tast a la Rambla 2023 a Barcelona: dates, horari, preus, activitats gratis i totes les novetats de l’edició d’aquest any.
Tast a la Rambla 2023: dates i horaris
Del 8 a l’11 de juny 2023 podràs gaudir dels platets del Tast a la Rambla. 5 € el platet
- dijous, 8 de juny: de 12 a 22 h
- divendres i dissabte, 9 i 10 de juny: 12 a 0 h
- diumenge, 11 de juny: de 12 a 22 h
Nova ubicació del Tast a la Rambla 2023
El Tast a la Rambla 2023 es farà en un espai nou aquest any: la plaça de Catalunya
Platets i Tapes del tast a la Rambla 2023: totes les propostes
- Família Nuri: David Noguera. Arròs de secret i bolets amb maionesa de kimtxi i llima.
- Casa Xica: Raquel Blasco i Marc Santamaría. Arròs fregit amb porc a la cantonesa i kimtxi.
- Pastisseria Escribà: Christian Escribà. Barcelona és l’hòstia; sablé de mantega i cremós de xocolata banyat amb xocolata 70 %.
- Restaurant Moka: Marc López. Botifarra del perol amb cremós de mongeta blanca.
- Restaurant Informal by Marc Gascons: Alejandro Loaiza. Brioix amb mantega fumada, salmó, mango, curri verd i cotnes de Ral d’Avinyó.
- Restaurant Telefèric Barcelona. Aziza el Bachiri. Brioix de tàrtar de tonyina marinat, guacamole, maionesa de llima, xipotle i ceba cruixent.
- Mirch – indian garito. Ivan Surinder. Brioix de xai madràs, salsa de iogurt amb menta i cogombre envinagrat.
- Casa de Vivi – Fauna Restaurant. Jordi Delfa. Bunyols de bacallà amb llima i mel.
- Don Giovanni. Manuel Valverde. Burrata caramel·litzada fumada.
- Nectari Restaurant: Jordi Esteve. Caneló de salmó salvatge d’Alaska amb guacamole.
- CentOnze: Devis Vici. Cannolo Mediterrani.
- Cecconi’s: Andrea de Benedictis. Cavatelli alla norcina i tòfona negra.
- L’Atelier: Eric Ortuño i Ximena Pastor. Cornet de gelat de Reus.
- Cerveseria Canaletes: Adrián Vega. Costella ibèrica en salsa BBQ catalana.
- Casa Amàlia 1950: Oriol Samitier. Croqueta de pernil ibèric de gla; DOP Los Pedroches.
- Restaurant La Pau: Xavier del Amor. Donnutburguesa.
- Tapas 24: Carles Abellán. Ensaladilla russa.
- Bodega Amposta: Txema Martínez. Entrepà de botifarra, pa amb tomàquet i allioli.
- Foodlona by Miquel Antoja: Miquel Antoja. Entrepà de calamars a l’andalusa amb fulles fresques i maionesa cítrica.
- The Fish and Chips Shop: Magid & Mani Alam. Entrepà de gambes a l’allet amb pa de quilo i allioli suau.
- Pepa Tomate: Josep Carbonell. Esferes cruixents de tàrtar de salmó i alvocat.
- Oriol Balaguer: Oriol Balaguer. Exòtic: mousse de xocolata cruixent amb sorbet exòtic.
- Sant Croi by Albert Roca: Albert Roca. Fem una birra? Gelat de Voll Damm, préssec saltejat, avellana, caramel salat i escuma de te blanc.
- Pastisseria Mervier Canal: Lluís Estrada. Pastís de llimona.
- Ceviche 103: Manuel Alvarado. Llet de tigre carretillera amb llardó de calamar.
- Gaig Barcelona: Carles Gaig. Melós amb suc i formatge del Cadí.
- Dos Pebrots: Takeshi Somekawa i Albert Raurich. Mollet casolà de porc ibèric a l’orsa.
- Compartir Barcelona: Oriol Castro, Eduard Xatruch, Mateu Casañes i Nil Dulcet. Ou de polleta amb escuma de patata i oli de tòfona negra.
- Piel de Gallina: Naikol Andrés Román. Pollastre cruixent Seül.
- Hotel Almanac Restaurante Virens: Rodrigo de la Calle. Pollastre rostit a la llenya amb salsa huacatay.
- Babula Bar 1938: Alfredo Rodriguez Samaniego. Rotllet cruixent de vedella, beixamel sukiyaki, demi-glace umami i cruixent d’avellana amb cacau.
- Xuba Tacos: Antonio Sáez. Taco de cochinita pibil.
- La Güerita Mexicana: Almudena Olvera i Renato Guiomar. Taco de lluç cruixent amb maionesa de xipotle i xili morita, pic de gall i un toc de llima.
- Bar Alegria: Tomás Abellan. Truita trufada del Bar Alegria.
- Taberna Kamikaze: Enric Buendía i Aristides Ribalta. Udon chilli crab.
- Espaisucre: Jordi Butrón. Xocolata 70% + menta + llimona + gerds.
Tota la informació del certamen, dia a dia