loop 2021

Fira LOOP: del 16 de novembre al 12 de desembre | PRORROGAT

La Fira Loop a La Pedrera, que estava prevista que es fes fins al 18 de novembre, es prorroga fins el 12 de desembre per l’èxit de visitants. Més de 25 videoartistes exposen la seva obra a la Sala d’exposicions de La Pedrera. La mostra és gratuïta i es pot visitar de 12 h a 19.30 h a la Casa Milà (Passeig de Gràcia,92).


Festival LOOP: del 9 al 21 de novembre | FINALITZAT

Del 9 al 21 de novembre, el Festival LOOP presentarà un ampli programa d’exposicions, vídeo art i performances per tota la ciutat. El tema de rerefons: ​​explorar el potencial del cos com a eina de comunicació i autorepresentació, i com a catalitzador de canvi col·lectiu.

El títol de l’edició d’aquest 2021, ‘Diari d’un cos’, fa referència a la novel·la Journal d’un corps de Daniel Pennac (2012). Reivindicant el gènere literari del diari íntim, l’autor narra la vida del protagonista a través de la perspectiva del seu cos.


Activitats del LOOP Barcelona 2021

Exposicions del LOOP Barcelona 2021


Aquests són alguns del creadors que viuen i treballen a a Barcelona i que participen el LOOP Festival 20201: María Alcaide, Laura Arensburg, Blanca Arias, Valentina Alvarado Matos, David Bestué, Julia Calvo, Natalia Carminati, Lúa Coderch, Roser Corella, Regina de Miguel, Anna Dot, Arash Fayez, Esther Ferrer, Barbara Held, Citlali Hernández, Francesca Llopis, Daniel Moreno Roldán, Núria Nia, Aimar Pérez Galí, Marta Polo Ysalgué, Comité Queer, Laura Ramírez Ashbaugh, Mireia Sallarès, Martí Sancliment Solé, Daniel Steegmann Mangrané, Pedro Torres, Carlos Vásquez Méndez, Laia Ventayol, Adriana Vila Guevara i Helena Vinent.


Entre les institucions que formen part del programa hi ha: Casa Asia, CASA SEAT, el Pavelló de la Fundación Mies van der Rohe, EINA, Hangar.org, La Escocesa, Can Framis, Museu d’Història de Catalunya, el MNAC, Palau Güell, la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Jordi, el Teatre Eòlia. I un any més, el cine que acollirà la majoria de projeccions serà el Zumzeig.