can deu plasa concordia

Voleu que compartim un secret amb vosaltres? En realitat són 11 secrets: els 11 centres cívics més frescos de Barcelona. Envoltats de jardins i natura, tots tenen, a més de propostes culturals i activitats de tot tipus, servei de terrassa!. No cal anar massa lluny per viure la ciutat a la fresca!


CC Can Deu | Plaça de la Concòrdia, 13

Si encara no coneixeu la cafeteria del CC Can Deu, no perdeu el temps i planteu-vos a la plaça de la Concòrdia. Els jardins de l’antiga casa senyorial us transportaran als anys vint mentre feu una repassada a la carta.


CC Can Vedaguer | Piferrer, 94

CC Can Verdaguer, un racó a Nou Barris per parar una estona sota la palmera més alta de Barcelona que creix a la terrassa del centre.


CC Casa Groga | Av. del Jordà, 27

L’ombra de les palmeres ufanoses de la cafeteria del CC Casa Groga són l’espai ideal per passar-hi les hores més càlides de l’estiu.


Centre Cívic Vil·la Florida | Muntaner, 544

Vil·la Florida se situa en una antiga casa senyorial del segle XVI i s’envolta d’uns jardins amb parterres d’arbustos i alguns arbres de grans dimensions. Amb un aire romàntic i afrancesat, els jardins segueixen amb un traçat geomètric i combinen àrees ombrívoles amb zones més obertes. A part de les activitats que organitza hi ha una cafeteria amb terrassa, amb propostes saludables per menjar i beure. Un racó per tenir en compte.


CC Guinardó | Ronda del Guinardó, 113

Les vistes impressionants que tindreu sobre la ciutat des de la terrassa del bar del CC Guinardó són imbatibles, així com la brisa fresca dels vespres i les delicioses opcions de la carta.


CC La Sedeta | Sicília, 321

Els paladars més sibarites es poden deleitar a la terrassa porxada del CC La Sedeta (també a l’interior). Hi podreu assaborir els aperitius musicals d’estiu.


Centre Cívic L’Elèctric | carrer Vallvidrera a Sant Cugat, 98

No cal afegir massa més: un centre cívic que se situa a Collserola! A quinze minuts de Les Planes, aquest equipament organitza sortides i caminades per aprofitar l’entorn privilegiat.

cc electric

CC Casa Orlandai | Jaume Piquet, 23

A peu mateix de la parada dels ferrocarrils de Sarrià, l’acollidora terrassa del bar al Pati d’en Marcel al CC Casa Orlandai és un lloc perfecte on passar els vespres d’estiu.


CC Sarrià | Eduardo Conde, 22

El Centre Cívic Sarrià està a dins dels jardins de Vil·la Cecília i a tocar dels jardins de Vil·la Amèlia, que originàriament formaven un sol espai. Els jardins de Vil·la Cecília acullen nombrosos arbres centenaris, palmeres, pins blancs i pinyers, oms de Sibèria o xiprers, entre d’altres. També hi ha espais oberts, camins ombrívols i parterres de gespa. I un bar cafeteria amb tapes i plats cuinats al migdia.


CC Vil·la Urània | Saragossa, 29

Com un oasi al cor de Sant Gervasi, la cafeteria del CC Vil·la Urània amb dues terrasses, ofereix un racó de calma i una oferta gastronòmica de pastissos casolans, amanides molt sanes i plats del dia.


Centre Cívic Vallvidrera | Reis Catòlics, 16

Muntanya amunt, al bell mig del parc de Collserola i amb els ferrocarrils a tocar, el CC Vallvidrera – Vázquez Montalbán disposa d’un punt de trobada on podreu esmorzar o gaudir d’un menú casolà i de qualitat.