Els veïns de la finca número 30 del carrer de Muntaner incendiada aquest dimarts i que va acabar amb la vida d’una dona de 87 anys no podran, de moment, tornar a casa seva. Així ho han determinat els Bombers de Barcelona, que actualment investiguen si l’estructura de l’edifici ha patit danys. Poc després d’extingir el foc els tècnics van haver d’apuntalar els baixos del bloc, que segueix sense subministraments.

Tècnics inspeccionen la finca número 30 del carrer de Muntaner

Els blocs del costat, afectats

Tots els veïns de la finca més propera, corresponent al número 32 de Muntaner, estava aquest dimecres sense gas. Les veïnes amb qui ha pogut parlar betevé afirmaven que, en canvi, sí que disposaven de llum i d’aigua.

En Hazel, cap del restaurant Avocado, ha assegurat també que no tenen ni gas ni aigua. Per sort, dimarts és el dia de descans i no va ser necessari haver de desallotjar l’establiment.

Balcons de l’edifici número 30 del carrer de Muntaner

Els Mossos investiguen les causes de l’incendi

El responsable del local ha explicat que els bombers li han dit que l’incendi es podria haver originat mentre la víctima mortal cuinava. La policia, de la seva banda, no ha confirmat aquesta hipòtesi i asseguren que continuen investigant l’origen del foc. Els Bombers han confirmat a betevé que encara s’estan buscant les causes.