Aquest lluç a la planxa amb crema de piquillos i espàrrecs verds és apte per a persones amb intolerància al gluten, és a dir, que són celíaques. Per cuinar-lo, aquest restaurant ha de seguir una sèrie de protocols. SILVANO SIEVE, xef "Donde se utiliza la harina y alimentos que no son aptos para celíacos, hay que cuidar de hacerlo en un lado reservado. No puede ser que tengamos contaminaciones de estos ingredientes." Tot i que existeixen farines sense gluten i altres ingredients especials per a celíacs aquí han optat per una altra fòrmula. Escullen receptes que no inclouen els productes més propensos a causar intolerància. A la carta s'especifica clarament quins són els plats que no contenen gluten. SARA GUERRERO, propietària del Cafè de la Princesa "Sempre que hi ha una persona celíaca que ha fet una comanda, automàticament hi ha un circuit de comunicació amb sala i amb cuina perquè sàpiguen que aquella persona és celíaca i es tingui més cura amb la preparació i amb què no li posin un pa normal, sinó que li ofereixin un pa especial." Entre els productes específics per a celíacs també hi ha begudes. La cervesa sense gluten és una facilitat més per a aquestes persones a l'hora de menjar fora de casa.

Comparteix a: