Falten poques hores pel gran banquet de Cap d'Any i a la cuina de l'Hotel Arts ningú té temps per estar-se de braços creuats. El sopar de luxe que preparen ronda els 350 euros per persona. Després de conèixer el menú entendran el perquè... JUANJO MARTÍNEZ, assistent executiu de la cuina de l'Hotel Arts "Unes ostres amb una mantega d'algues, uns macarrons al Pedro Ximénez i foie, una amanida de llamàntol, caviar iraní, després tenim una crema de tòfona amb un dinsum de faisà..." No pot fallar ni el més mínim detall perquè els 400 comensals puguin gaudir de l'àpat. Aquí, no s'ha notat la crisi, però les reserves han arribat més tard que en d'altres anys. PEP MIRÓ, responsable d'aliments i begudes de l'Hotel Arts "Els hostes s'han despertat tard, han fet les reserves al final. Suposo que tothom volia veure les ofertes que hi havia, però al final hem acabat omplint com cada any." I de les ofertes més luxoses a les opcions més populars, com aquesta del Casino l'Aliança del Poblenou. Aquí, unes 200 persones gaudiran d'una revetlla amb orquestra, pastes, cava i el típic cotilló. Tot, per 55 euros. La particularitat, que el típic raïm de les campanades se'l menjaran a la una de al matinada. JAUME FONTCUBERTA, president de la Fundació Casino de l'Aliança "Es fa perquè les persones grans que tenen fills que no surten o que tenen pares que tenen edat de no sortir tampoc, doncs ho celebren a casa seva i després a posteriori vénen aquí i ho celebren." Aquesta tarda s'afanyaven a preparar taules i cadires per acomiadar com cal l'any que s'acaba.