Els dimecres a la tarda treuen les cassoles al carrer per protestar contra el que qualifiquen d'assetjament policial. Les prostitutes diuen que la presència de policia s'ha intensificat en els darrers mesos i que en alguns casos les actuacions són desproporcionades. De fet, ja han posat una denúncia en què acusen dos agents de trencar la porta d'accés a una finca utilitzant una força i una violència que qualifiquen de gratuïtes i "amb l'objectiu d'intimidar-les". PAULA EZQUERRA, portaveu de Prostitutes Indignades "Es contínuo, las 24 horas del día. Ni siquiera es en todo el barrio, es en la calle Robador." Des de la Guàrdia Urbana neguen que s'hagi intensificat la pressió sobre les treballadores sexuals. Reconeixen, però, que s'ha augmentat el nombre de precintaments de pisos que, suposadament, funcionen com a prostíbuls. De manera paral·lela a l'actuació administrativa, segons l'Ajuntament, s'estan oferint ajudes socials a les prostitutes. FRANCINA VILA, regidora de Dona i Drets Civils "Amb la idea que tothom ha de complir la normativa, hem de veure també cada cas quina situació hi ha al darrere i fer l'acompanyament corresponent perquè la persona afectada o interessada pugui tirar endavant de la millor manera possible." PAULA EZQUERRA, portaveu de Prostitutes Indignades "Intentan calmar nuestros nervios, pero a la hora de la verdad la persecución es mayor, es contínua, la presión es mucho más implacable." Alguns veïns afirmen que la presència policial és constant a tot el barri. MARIA TERESA ROCA, secretària de l'AV i Comerciants Taula del Raval "S'estén a tot el barri, a diferents punts i a segons quines demandes del veïnatge, que volen estar tranquils. No veiem aquesta pressió tan forta damunt de certs carrers." Tot i això consideren que, en general, no hi ha problemes de convivència entre veïns i treballadores del sexe. Els que hi pot haver, diuen, són conflictes puntuals.

Les treballadores del sexe que exerceixen al carrer d’en Robador asseguren que la presència de la policia a la zona s’ha intensificat en els darrers mesos i consideren que en alguns casos les actuacions són desproporcionades. Un exemple, diuen, n’és la intervenció que es va fer al bloc número 25 del carrer, per la qual han interposat una denúncia al jutjat. Acusen dos agents de danys, coaccions i vexacions injustes perquè, segons la denúncia, van trencar la porta d’accés a una finca utilitzant “una força i violència al nostre entendre gratuïtes amb l’únic objectiu d’intimidar-nos a nosaltres i a tot el veïnat”.

Malgrat les queixes, la Guàrdia Urbana nega que s’hagi intensificat la pressió policial sobre les treballadores sexuals i asseguren que ara l’atenció se centra en els pisos que, suposadament, funcionen com a locals de prostitució il·legals. Segons l’Ajuntament, ja fa aproximadament un any que es va intensificar el precintament d’aquest tipus de pisos. L’octubre del 2013 se’n van tancar set  de manera simultània i ja aleshores el col·lectiu Prostitutes Indignades va qualificar la situació de setge policial.

Des del consistori asseguren que, de manera paral·lela a l’actuació administrativa de tancament de pisos, també s’estan oferint ajudes socials a les prostitutes, unes ajudes que canalitzen a través de l’agència ABITS. Segons la regidora de Dona i Drets Civils, Francina Vila, “amb la idea que tothom ha de complir la normativa, hem de veure també cada cas quina situació hi ha al darrere i fer l’acompanyament corresponent perquè la persona afectada o interessada pugui tirar endavant de la millor manera possible”. Les que treballen al carrer, però, es queixen que aquestes ajudes no s’acaben de concretar i que, de moment, les negociacions han quedat en res.

Per la seva banda, alguns veïns expliquen que la presència policial és força constant al Raval, però no creuen que n’hi hagi més a la zona del carrer d’en Robador que a la resta de llocs del barri. Des de l’Associació de veïns i comerciants de la Taula del Raval consideren, a més, que, en general, no hi ha problemes de convivència entre veïns i treballadores del sexe. El que hi pot haver, diuen, són conflictes puntuals.