Han localitzat amb vida aquest diumenge a la tarda l’home de 82 anys desaparegut dijous a Molins de Rei. Se l’ha trobat conscient, tot i que en un estat de salut delicat i sense lesions aparents. L’ha localitzat una persona voluntària en una zona propera a Sant Feliu de Llobregat. Estava amagat en uns canyissars a prop de la carretera N-340. Es tracta d’un indret situat en una ruta que l’home seguia cada tarda quan sortia a passejar.

Un cop l’han trobat, tant Bombers com el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’hi ha desplaçat i han intervingut per estabilitzar-lo. L’han immobilitzat, l’han tret de la zona de canyes on estava i se l’ha portat a una ambulància medicalitzada amb oxigen. Posteriorment l’han traslladat a l’Hospital Moisès Broggi, a Sant Joan Despí, on se li ha fet una valoració del seu estat de salut.

Tres dies de cerca

El dispositiu de recerca el va emprendre dijous els Bombers de la Generalitat i ha durat tres dies i tres nits. En total, calculen que s’han rastrejat unes 1.120 hectàrees als termes municipals de Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, el Papiol, Sant Vicenç dels Horts i Cervelló.

La recerca es va iniciar dijous quan, passades les 22 h, la família va denunciar la desaparició de l’ancià. Com cada tarda, havia sortit a caminar cap a les 16 hores, però no havia tornat. Des d’aquella nit, 91 dotacions de Bombers de la Generalitat, amb el suport dels Mossos d’Esquadra, policies locals, membres de l’Associació de Defensa Forestal (ADF) i Protecció Civil i centenars de voluntaris han pentinat amb diferents tècniques i per terra i aire 130 sectors que abasten 1.120 hectàrees de diversos termes municipals.