ALBERT VIVÓ, artesà de caramels "Hola, em dic Albert i ara veurem el procés de com es fan els caramels artesans. El primer que fem és posar en una cassola sucre i aigua en unes proporcions en funció dels quilos de caramels que farem. I després preparem la glucosa també que un cop això comenci a bullir ja la hi introduirem a dins fins a una temperatura exacta per on podrem treure el caramel que en principi ja serà cuit. I hi tirem el gust, que en aquest cas és de llima. Bolquem el caramel quan ja és cuit i aquí es refreda i agafa una consistència una mica més espessa on poder-lo treballar. Ara posarem el color per construir el caramel i tenir-ne les diferents parts separades. Doncs ara ja tenim el caramel separat en les diferents parts i ara el que farem és construir-lo. Hem de jugar amb les temperatures, perquè sinó després es tornen a rescalfar i es van deformant. La idea és que amb les diferents parts del caramel, construir-lo, serà tot en tres dimensions d'un diàmetre d'uns 15-20 centímetres. El que fem és estirar-lo amb les mans, l'estrenyem una mica i el fem com diferents barres de la mida d'un dit més o menys. Després totes aquestes barres les tallem a mà amb l'espàtula i fem els caramels petits".