Els lladres han trencat un vidre de l’aparador i s’han enfrontat al dependent que estava a punt d’obrir. El botiguer ha resultat ferit per la trencadissa. Mentre els atracadors omplien la motxilla de rellotges i joies, el botiguer ha sortit a demanar ajuda i els veïns han intentat retenir els dos atracadors dins la joieria abaixant la persiana, sense èxit.

Finalment, els delinqüents han pogut sortir de l’establiment, però la moto amb què havien de fugir no ha arrencat i han hagut de deixar allà mateix la motxilla amb el botí, que ha estat recuperat. Llavors han emprès l’escapada a peu pels carrers del Raval, on finalment han estat interceptats pels Mossos d’Esquadra. Els agents els han detingut i s’ha obert una investigació per acabar d’esclarir els fets.

La joieria estava especialitzada en la compra d’or i la revenda dels objectes adquirits. Tenien previst tancar definitivament després de Nadal, però després de l’ensurt que hi han viscut avui, els propietaris han optat per no tornar a apujar la persiana, segons ha explicat a BTV el fill de la parella propietària. Diuen que tenen altres establiments similars en altres llocs de Barcelona i que aquest, definitivament, ja no era rendible.