Dues persones han mort la matinada d’aquest diumenge: una a Barcelona i l’altra a l’Hospitalet de Llobregat. Els homicidis s’han produït per arma blanca. En el cas de Barcelona, l’homicidi s’ha produït a la plaça del Nou, al barri de la Marina del Prat Vermell (Sants-Montjuïc).

Els Mossos d’Esquadra han rebut un avís a les 05.25 h segons el qual hi havia dues persones ferides amb arma blanca. Un cop hi han arribat, un dels ferits ha mort mentre que l’altre ha estat traslladat a l’Hospital del Mar en estat crític.

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Barcelona s’han fet càrrec de la investigació.

Detenen una persona relacionada amb el cas de l’Hospitalet

En relació amb l’homicidi de l’Hospitalet, la policia catalana ha explicat a betevé que a les 04.45 h han rebut l’avís que hi havia una persona ferida per arma blanca en una estació de metro de l’L1, situada a l’Hospitalet. En arribar, han tractat d’ajudar la víctima però no han pogut fer res per salvar-li la vida i ha mort. Allà mateix, els Mossos han localitzat una persona i l’han detinguda per estar relacionada amb els fets.

Paral·lelament, han trobat una altra persona ferida que el SEM ha traslladat a l’hospital de Bellvitge en estat greu.