Fins a 10 cuiners treballaran aquesta nit a l'Hotel W, més conegut com a hotel Vela, que, per primera vegada, oferirà un sopar de Cap d'Any. Això sí, reservat només als clients allotjats i a un preu de 150 euros. A la festa posterior sí que hi podrà accedir qui vulgui, per 50 euros, i no hi faltarà de res: copes exclusives servides en una barra de gel, batucada i una entrada d'any original. MARIE-THERÉSE V. PACHMANN, relacions públiques de l'Hotel W "Projectarem un compte enrere a la torre del W Barcelona i quan arribi mitja nit, hi haurà uns focs artificials que es veuran des de la terrassa de l'hotel o des del bar Eclipse, a dalt de tot". La festa amb més luxe, però, estarà al pis de dalt. El bar Eclipse de la planta 26 oferirà ambient i vistes a la ciutat a un preu de 150 euros, i sense reserva prèvia. Al centre de la ciutat també s'hi poden trobar propostes per a un Cap d'Any de luxe, com la del restaurant 111, a l'Hotel Méridien, que valdrà 195 euros. JOSEP BASSAS "Aquest restaurant que ara encara podem veure buit s'omplirà aquesta nit amb entre 120 i 130 comensals. Els plats que podran degustar s'han preparat especialment per a l'ocasió". EUGENI CORTÉS, xef de cuina del restaurant 111 "Nosaltres li diem 'quajada de foie gras'. És una crema cuita al forn i la seva base principal és fetge d'ànec amb crema de llet i ous; cuit al forn; i després la caramel·litzem com si fos una crema catalana". Aquest i els altres sis plats que inclourà el sopar ja es preparaven des d'aquest matí. Una feina que va començar fa sis mesos, quan les primeres idees per al sopar d'avui es van posar sobre la taula.