Preguntes freqüents

Pregunta: On puc consumir continguts de betevé?

Resposta: Pots consumir continguts de betevé a través de la TDT, Movistar + (canal 160)web (en directe i a la carta), ràdio (91.0 fm i web), xarxes socials i YouTube.

P: Vull contactar amb betevé, com ho he de fer?

R: Pots contactar amb nosaltres de moltes formes:

  • Telèfon: 93 506 42 00
  • Correu postal: betevé. Plaça Tísner 1. 08018 Barcelona
  • Comunicació: comunicacio[arroba]beteve.cat – perfils socials de betevéTwitter, Facebook i Instagram
  • Redacció btv notícies: informatius[arroba]beteve.cat – Whatsapp 638 292 297 – perfils socials de btv notícies a Twitter i Facebook
  • Programes: trobaràs els correus electrònics de contacte dels diferents formats de betevé a la pàgina de programes d’aquest web
  • Presentació de projectes: projectes[arroba]beteve.cat
  • Transparència: transparencia[arroba]beteve.cat
  • Publicitat: publicitat[arroba]beteve.cat
  • Visites: visites[arroba]beteve.cat
  • Sol·licitud de còpies: copies[arroba]beteve.cat
P: Es pot visitar betevé? Què he de fer?

R: Tens tres possibilitats. Si ets d’una escola o institut, parla amb el teu tutor/a i feu una reserva a través del web del Programa d’Activitats Escolars (PAE) del Consell de Coordinació Pedagògica de Barcelona. Si no és el teu cas, fes-nos arribar la teva sol·licitud al correu electrònic visites[arroba]beteve.cat i ens posarem en contacte amb tu per valorar-la. Indica’ns, si us plau, per quan ens proposes la visita, quin és l’objectiu i, si es tracta d’un grup, tipus de grup i entitat que la sol·licita. També participem del Festival 48 h Open House Barcelona, així que cada any, pel mes d’octubre, fem un cap de setmana de portes obertes en el qual ensenyem les instal·lacions i expliquem com fem continguts a betevé.

P: Vull proposar un contingut per a betevé, com ho puc fer?

R: Sempre estem oberts a noves propostes de continguts. Per fer-nos-les arribar, entra a la pàgina de presentació de projectes, on t’expliquem tots els detalls. Si no en tens prou o necessites més informació, posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic propostes[arroba]beteve.cat.

P: Vull anunciar-me a betevé

R: Comercialitzem espais i formats publicitaris a betevé en base a les tarifes per ocupació de temps publicitari. Pots veure informació més detallada en la pàgina de comercial, o bé pots contactar directament amb nosaltres a través del telèfon 93 506 42 00 o del correu electrònic publicitat[arroba]beteve.cat i en parlem.

Deixa'ns el teu suggeriment, comentari o proposta sobre betevé