triasxBCN

El portaveu del Grup Municipal de TriasxBCN, Jordi Martí i Galbis, ha avisat que el possible veto dels republicans als comuns per un acord a tres amb l’alcalde, Jaume Collboni, “no ajuda a prestigiar la política“. Ho ha dit en la roda de premsa habitual prèvia a les comissions que s’ha fet aquest dilluns al matí a l’Ajuntament de Barcelona. Galbis també ha acusat Collboni de no assumir la seva responsabilitat després de vuit mesos governant en minoria. “Res sembla que s’estigui movent“, ha lamentat.

Les converses continuen aturades

Sobre l’estat de les converses entre la formació de Xavier Trias i la de Jaume Collboni, Galbis ha afirmat que segueixen aturades. “No hem reprès les converses perquè les condicions no han canviat“, ha dit el portaveu de la formació, que també ha avisat Collboni que no pot seguir més temps amb un govern minoritari. De fet, ha volgut recordar que segueixen allargant la mà als socialistes si és per deixar enrere les polítiques dels darrers vuit anys. “La nostra participació en la governabilitat d’aquesta ciutat sempre està sobre la taula en clau de canvi i de millora“, ha recordat Galbis.

Urgeix Collboni perquè prengui una decisió

Galbis ha estat contundent a l’hora d’apressar Collboni perquè enllesteixi un pacte de govern. Li ha demanat que prengui una decisió “de manera urgent” sobre el futur de la ciutat. “No podem continuar amb un govern dèbil i provisional“, ha exhalat Galbis. El portaveu de TriasxBCN s’ha mostrat preocupat pel futur de la ciutat si segueix estant governada per 10 regidors. “Esperem una decisió ràpida pel bé de la ciutat“, ha afegit.