PSC: ‘M’agrada Barcelona
“El Jordi Hereu fa seva l’actual ciutat. És a dir, ‘M’agrada Barcelona’ clar, quanta gent pot empatitzar no amb això? / I obre amb una M que aquestes dues M en majúscules són com dues columnes d’aquelles corínties, saps aquelles columnes romanes o dels edificis que queden dels grecs i tot això… és a dir institució, solidesa, fortalesa, les majúscules donen això.”

CiU: ‘L’alcalde de les persones
“Normalment el candidat sortint, o sigui, que és alcalde i es presenta a la reelecció o el qui té més opcions de ser alcalde acostumen a posar aquesta paraula: alcalde. És a dir, és com una manera explícita que tenen en aquest cas la candidatura del Trias de dir ‘no sóc alcalde però ho seré’. Després porta aquell de ‘tuTrias el canvi en positiu’. Canvi. Canvi és una paraula baraka en política qui s’aconsegueix fer amb la paraula canvi és un trumfo al seu favor.”

PP: ‘Centrats en tu’
Què ens vol transmetre? Primer centre, però sobretot centrets en tu és un missatge molt del PP en el sentit que vol dir centrat en tu i els teus problemes, i és a dir com dient aquí no ens vingueu amb debats identitaris que si Catalunya, que si l’independentisme, que si… no, centrats en els teus problemes, per això l’Alberto Fernández normalment parla molt de seguretat… d’inseguretat, de fet.

ICV-EUiA: ‘Ningú pot retallar les teves idees’
Sobretot la paraula que destaca aquí és ‘les retallades’. Iniciativa ha vist clar que pot annexar a la imatge de CiU un atac a l’estat del benestar. Aleshores ells es poden erigir en defensors dels drets socials. // En aquest cas del Ricard Gomà, que és un candidat poc conegut això el pot ajudar moltíssim.

UxB: ‘Barcelona Portabella. Tots units farem més força’
El Portabella sempre ha tingut l’encert, jo crec, de que ell és bastant marca. Portabella barcelona és marca a part de la marca esquerra…. Doncs posem en valor que Portabella és Portabella, a més és d’esquerra i ara a més aconsegueix el que no va aconseguir Esquerra a les anteriors que és sumar certa gent que havia fugit. És el gran plus i per això s’hi ha de posar ell.