Daniel Sirera

El president del grup del Partit Popular a l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Sirera, ha exigit que es mantinguin oberts tots els hospitals de Barcelona. Sirera ha declarat que “la falta de previsió de Collboni i Aragonès no pot deixar els barcelonins sense serveis sanitaris, amb les urgències col·lapsades i amb el personal mèdic saturat”.

“La Vall d’Hebron tancarà 300 llits i l’Hospital de l’Esperança i l’Hospital Plató tancaran completament”, per això Sirera ha demanat saber quins plans tenen la Generalitat i l’Ajuntament per recuperar els tancaments de l’estiu, i ha afegit que la població “mereix saber quant de temps d’espera els suposaran els tancaments i tampoc el personal sanitari no es mereix la pressió que comportaran”.

El PP presentarà una proposició a la propera comissió de Drets Socials

El portaveu del PP a l’Ajuntament ha avançat que presentaran una proposta a la propera Comissió de Drets Socials, perquè Collboni “planti cara al govern de la Generalitat i que li exigeixi concedir un crèdit pressupostari extraordinari per evitar el tancament de llits, renovar contractes temporals i contractar substituts per cobrir les baixes de personal”.

També ha demanat a l’alcalde que no incorpori al govern municipal “el mateix partit que des de la Generalitat deixa Barcelona sense els serveis sanitaris que la ciutat necessita”.