daniel sirera

El president del Grup Municipal del PP, Daniel Sirera, ha denunciat a la Junta Electoral de Barcelona la roda de premsa que l’alcalde, Jaume Collboni, ha convocat aquest divendres, en ple període electoral. En un comunicat, Sirera l’acusa de fer “un ús partidista dels mitjans insitucionals per fer propaganda política”. En aquesta roda de premsa el govern municipal té previst anunciar diverses inversions al barri de la Barceloneta “per millorar els equipaments públics de la Barceloneta, reforçar el manteniment de l’espai públic, renovar el mobiliari urbà i generar habitatges al barri”.

El PP afirma que aquest acte “contradiu els articles 50.2 i 50.3 de la LOREG, que marquen que durant el període electoral està prohibit fer publicitat institucional sobre l’acció de govern”.

Un ple “purament administratiu”

Sirera ha afirmat que “és inadmisible que mentre aquest divendres s’ha celebrat un ple purament administratiu, en el qual l’oposició no ha pogut presentar iniciatives, Collboni vulneri totalment els principis d’igualtat i faci ús partidista de la institució”.

Collboni diu que la roda de premsa “és acció de govern”

L’alcalde Collboni ha respòs a les crítiques i ha afirmat que la roda de premsa d’aquest divendres “forma part de l’acció de govern” i que l’executiu “està comunicant” les inversions que ja s’estan fent. “No és un anunci electoral”, ha assegurat.