isabel muntane

El Ple de l’Ajuntament de Barcelona ha aprovat la incorporació de la periodista Isabel Muntané com a membre del Consell d’Administració de betevé (Informació i Comunicació de Barcelona, SA). Ho ha fet amb el suport de tots els grups municipals i a proposta de Barcelona en Comú, després que l’anterior conseller proposat per BComú, Carles Bosch, deixés el càrrec el juny del 2021.

Fonts dels comuns argumenten l’elecció d’Isabel Muntané “per la seva trajectòria en comunicació i mitjans amb perspectiva de gènere“, així com també pel “compromís exemplar amb un periodisme feminista, social i transformador“. Muntané col·labora amb diferents mitjans, és codirectora del Màster de Gènere i Comunicació a la UAB i és sòcia fundadora d’Almena Cooperativa Feminista. També ha rebut el Premi Aspàsia (2019) i la menció honorífica del XI Premi 25-N de l’Ajuntament de Barcelona (2016).

Muntané se sumarà a la resta de membres del Consell d’Administració de betevé: Susana Alcaide, Josep Maria Carbonell, Francesc Orteu, Álex SàlmonXavier Vidal i Iva Anguera.