superilla eixample placeta

La líder de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, ha assegurat que les superilles que promou el govern d’Ada Colau “s’han convertit en un superproblema”. Guilarte ho ha dit el dia en què el consistori ha detallat el calendari d’obres per a la superilla de l’Eixample, amb afectacions al trànsit a partir de l’agost. “Colau crea superguetos amb el desurbanisme tàctic”, ha sentenciat la dirigent de Ciutadans.

Per Guilarte, “la superilla no és res més que fer carrers per a vianants” i ha criticat que el que pot servir per algunes zones de Barcelona es vulgui estendre a tota la ciutat com “un model únic”. “El que es fa és destrossar l’Eixample”, ha afirmat la líder municipal de Ciutadans, que considera que el comerç del districte necessita “una mobilitat fluida”, cosa que creu que no generarà el projecte de fer quatre eixos verds i quatre places.

Les superilles de Colau queden molt bé a la foto, però no hi ha consens ni rigor i no pot ser una solució generalitzada per a tota la ciutat
Luz Guilarte, presidenta del Grup Municipal de Ciutadans