L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha encapçalat aquest dimecres al matí l’ofrena floral de l’Ajuntament al monument de Rafael Casanova, amb motiu de la Diada 2024. En la seva compareixença posterior, l’alcalde ha destacat la “nova etapa que s’obre a Catalunya” i ha reivindicat “la situació de normalitat institucional”.

“Exercirem amb responsabilitat la nostra funció com a capital de país, com a motor i de punta de llança d’aquesta nova etapa“, ha dit alcalde, en acabar l’ofrena. Collboni també ha defensat “el pluralisme polític i ideològic i la capacitat de Catalunya d’integrar la seva diversitat” i ha destacat “el bon moment en què ens trobem políticament”, així com la “mirada optimista”.

Collboni ha conclòs el seu missatge així: “La capacitat de sumar i d’integrar aquesta diversitat i pluralitat és la que ens farà forts com a nació en el futur“.

Altres membres de la corporació i grups municipals

En la comitiva de l’Ajuntament de Barcelona també hi han participat altres membres de la corporació municipal, i regidors dels grups del PSC, Junts, Comuns i ERC.