La jornada d’eleccions europees està deixant imatges curioses a diverses meses electorals. L’Institut Pablo Ruiz Picasso, a Nou Barris, és un dels centres de votació que ha presenciat un d’aquests moments. I és que, tal com va passar durant les eleccions catalanes del 12 de maig al barri de Gràcia, la vocal d’una de les meses s’ha presentat èbria a la jornada.

Segons explica el diari ‘Ara’, la ciutadana s’estava adormint mentre la gent passava per votar. La vocal presentava alguns símptomes d’haver estat bevent alcohol i, per aquest motiu, la Junta Electoral de Zona ha enviat la Guàrdia Urbana al col·legi electoral per realitzar-li una prova d’alcoholèmia. El resultat ha triplicat la taxa permesa de conducció i, veient el seu estat d’embriaguesa, han decidit apartar-la de la mesa. Segons l”Ara’, actualment la mesa està funcionant amb el president i només un dels dos vocals.

La drag-queen Pitita presideix una mesa electoral a la UB

La drag-queen Pitita, el nom artístic de Bernat Bordas, presideix una mesa electoral a la Universitat de Barcelona. Bordas explica a través del seu compte d’X que era suplent, però en arribar ha hagut de quedar-se perquè el titular no s’ha presentat.

La guanyadora de la tercera temporada del concurs televisiu ‘Drag Race Espanya‘ s’ha presentat al centre de votació amb perruca, vestit i maquillatge, preparada per a l’actuació que té aquest vespre a l’Apolo. L’artista explica que, en cas d’haver-se de quedar, no tindria temps de vestir-se després del recompte.