L’enquesta, feta del 8 a l’11 de maig per Sigma-Dos, atorga a la candidatura de Xavier Trias una estimació de vot del 22,7%, el que es traduiria en 10 o 11 regidors, una xifra inferior als 14 regidors amb què CiU ha governat en darrer mandat en minoria. Just darrere, amb una estimació de vot del 20,6%, se situaria la llista encapçalada per Ada ColauBarcelona en Comú entraria a l’Ajuntament amb nou regidors.

Ciutadans, amb una estimació de vot del 13,6%, quedaria com a tercera força amb sis regidors, els mateixos que el PSC de Jaume Collboni, a qui l’enquesta li atorga una estimació de vot del 13%. El Partit Popular quedaria només amb quatre o cinc regidors, amb un estimació de vot del 10,6% mentre que ERC, amb Alfred Bosch, n’obtindria quatre.

La candidatura de la CUP-Capgirem Barcelona podria entrar al consistori per primera vegada amb dues regidores i amb una estimació de vot del  5,1%, just per sobre del 5% mínim que permet assolir representació municipal.

L’enquesta també valora els líders municipals. Ada Colau és la candidata que treu la puntació més alta, amb un 5,27, seguida de Xavier Trias, amb un 5,14 i d’Alfred Bosch amb un 5,06. La resta de candidats suspenen: Collboni (4,11), Carina Mejías (3,71), Montse Tonda d’UPyD (3,48) i Alberto Fernández Díaz (3,39).  Pel que fa al grau de coneixement, el líder més reconegut és precisament Alberto Fernández Díaz, seguit de Trias i Colau.

El sondeig, fet a 800 persones, també mostra que els 45% enquestats considera que la situació actual del municipi és “bona o molt bona” mentre que el 16% creu que és dolenta o molt dolenta”.