JORDI HEREU, president del Grup Municipal de PSC i alcalde de Barcelona XAVIER TRIAS, president del Grup Municipal de CiU JORDI PORTABELLA, president del Grup Municipal d'ERC ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PPC RICARD GOMÀ, president del Grup Municipal d'ICV-EUiA

El més matiner dels líders municipals ha estat Ricard Gomà. El president del Grup Municipal d’ICV-EUiA ha votat a les 10 h, a l’Institut Maragall, a l’Antiga Esquerra de l’Eixample.

Una hora més tard, han votat els dirigents municipals de CiU i el PPC, acompanyats per les seves esposes. Xavier Trias ho ha fet a l’atapeïda Escola Augusta, del barri de Sant Gervasi-Galvany, mentre que Alberto Fernández Díaz ho ha fet al Col·legi Pau Romeva, del barri de Sant Ramon, al districte de Les Corts.

Al migdia han votat els dos líders restants. Jordi Hereu ho ha fet, al col·legi Pare Manyanet del barri de les Corts. Acompanyat de la seva dona, l’alcalde ha assegurat que fins ara la votació s’està desenvolupant amb normalitat a la ciutat. Jordi Portabella, d’ERC, ha votat al CEIP La Concepció, a La Dreta de l’Eixample.