XAVIER TRIAS, president del grup municipal de CiU "Qui és l'incompetent que ha estat a sobre d'això? Jo demano responsabilitats polítiques i demano a l'alcalde que marqui qui és políticament la persona que ha pres aquestes decisions, que la faci plegar ja d'una vegada. Perquè això no es pot aguantar." ALBERTO FERNÁNDEZ-DÍAZ, president del grup municipal del PP "Demanem a l'Ajuntament que compleixi els seus acords, que mantingui els seus criteris, i que les seves rectificacions no converteixin el govern de la ciutat i de Ciutat Vella en un veritable desgavell."

Un despropòsit de 338.000 euros, segons el PP

Aberto Fernández Díaz ha criticat el malbaratament de diner públic que segons el PP costarà als barcelonins els “dos despropòsits del govern municipal”. Es refereix a la supressió de les parades de la Rambla i al tancament nocturn del Mercat de la Boqueria.

El president del grup popular a l’Ajuntament demana que l’alcalde assenyali el responsable del “desgavell” i acusa l’equip de govern de “prendre el pèl als veïns i no complir els propis acords”

CiU demana responsabilitats polítiques

Xavier Trias ha demanat responsabilitats polítiques per “l’incompetent que ha pres les decisions sobre les ocelleries de la Rambla. El president del grup municipal de CiU demana tornar a començar el procés de negociació amb els venedors, per tal de pactar uns quioscs que no ocupin l’espai en excés.

Trias ha dit que aquesta situació és el punt culminant “de la improvisació, el descontrol i la incapacitat de l’Ajuntament de fer les coses mínimament bé”.  CiU demanarà responsabilitats al plenari d’aquest proper divendres.