bolaños collboni

El ministre de la Presidència, Justícia i Relacions amb les Corts, Félix Bolaños, s’ha reunit aquest divendres amb l’alcalde, Jaume Collboni, i ha anunciat la presentació d’un pla de xoc contra la multireincidència a Catalunya.

El pla, que s’aprovarà en els pròxims mesos, s’està elaborant conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya i buscarà contribuir a reforçar l’agilitat dels procediments judicials i donar més eines a les diferents forces i cossos de seguretat a la lluita contra un fenomen amb especial incidència al territori de Catalunya i, en concret, a la ciutat de Barcelona.

Durant la trobada l’alcalde Collboni ha presentat al ministre les conclusions de la Comissió Municipal sobre la multireincidència que es va crear per tal d’analitzar les mesures a proposar per fer front a la multireincidència delictiva, sobretot en els casos de delictes lleus, i aconseguir que els procediments judicials corresponents es portin a terme en els terminis legalment previstos.

En el marc de la reunió, també s’han abordat altres assumptes com les infraestructures judicials de la ciutat. Ni Bolaños ni Collboni han donat més detalls d’aquest tema, així com tampoc no han avançat el contingut del pla de xoc contra la multireincidència.