Ara publica el llibre ‘Vuela, pilota tu propia vida’ després d’anys exercint com a pilot i assessora professional. Però abans, Sílvia Carré patia taquicàrdies, sensació d’ofec o respiració agitada cada cop que havia de pujar a un avió. Ho explica al programa Plaça Tísner: “Entrava plorant i amb l’estómac capgirat, tenia una por a volar molt limitant que fins i tot m’havia fet renunciar a algunes feines“, recorda.
Va fer teràpia per superar l’aerofòbia, va arribar a treure’s la llicència de pilot privada i, finalment, va acabar competint com a pilot acrobàtica de l’Aeroclub Barcelona-Sabadell. Aquesta experiència de superació va suposar un punt d’inflexió a la seva vida: “Enlairant l’avió i posant-lo al revés tot agafa una altra perspectiva, t’ajuda a agafar distància i a veure més clares les coses que no saps com gestionar“.
Conversant amb ella en una botiga especialitzada en aeronàutica, l’Aeroteca de Barcelona, la Sílvia ens explica que després de formar-se com a assessora ha decidit escriure “un manual que recull recursos i tècniques per acompanyar persones que vulguin afrontar les pors, tant si és por a volar en avió o por de volar a la vida“.
“Podem sortir de la zona de confort per tornar i expandir-la o reformar-la”
Un dels objectius principals del llibre és convidar el lector a sortir de la zona de confort. “Convido a explorar a fora encara que sigui per tornar, expandir o reformar aquesta zona de confort“, assegura. Segons Carré, el que vol és transmetre a la persona “que ja porta les ales tot i que sovint pensa que no i va per la vida a mitja potència“.