Adif ha difós un vídeo que mostra des de l’interior l’últim viatge d’un tren de l’R2 Nord de Rodalies de Catalunya pel traçat actual que hi ha entre les estacions d’El Clot i Sant Andreu. El recorregut que fa el tren, des d’aquest cap de setmana i durant tres mesos, estarà tallat per les obres de la futura estació de La Sagrera. Quan el tren reprengui aquest trajecte, ja no serà per les mateixes vies perquè les hauran desmuntat.

Els treballs que han començat aquest dissabte han de permetre traslladar les vies per on circula el tren del vídeo perquè aquest recorregut es faci per dins de la nova estació i no per fora, com fins ara.

La visió del maquinista i què es veu al vídeo

Es tracta d’un vídeo gravat des de la cabina del maquinista i que ofereix una visió privilegiada i en primera persona de les vies que s’hauran de desmuntar. En concret, el tren passa per les vies que van cap a Granollers, Girona i Portbou. El tren surt de l’estació d’El Clot en direcció Sant Andreu. Quan surt del túnel s’albira el pont de Bac de Roda i, a mà dreta, es veuen les vies noves que surten de La Sagrera (i per on s’haurà de fer la nova connexió). Després, el tren continua pel traçat que voreja La Sagrera i que s’haurà de desmuntar. Finalment, abans d’arribar a Sant Andreu, es veu a mà dreta un túnel nou per on s’haurà de fer la connexió perquè entri a la nova estació.