tall ave renfe sants

Un home ha estat retingut després d’ocupar les vies del túnel de Sants i tallar la circulació de trens d’AVE de Renfe entre Barcelona i Figueres. L’interceptat ha provocat, amb una actitud “molt agressiva”, el tall dels trens d’alta velocitat entre aquestes dues poblacions i altres trens d’alta velocitat. Una hora després, pels volts de les 9 h, la policia ha aconseguit immobilitzar-lo i obligar-lo a abandonar la via. Posteriorment, el Mossos han procedit a identificar-lo i l’han traslladat a dependències policials. Un cop allà se n’ha fet càrrec el SEM, que l’ha traslladat a un centre hospitalari per fer-ne una valoració mèdica.

Segons fonts policials, s’estan investigant els motius pels quals ha envaït les vies.

Normalitzada la circulació entre Barcelona i Figueres

La retenció de l’home ha fet que Adif ja hagi normalitzat la circulació després d’una hora amb el servei Barcelona-Figueres completament aturat, fet que ha obligat Protecció Civil a activar la prealerta del pla Ferrocat. A hores d’ara, no s’ha confirmat que s’hagi detingut.

Dos combois afectats en total

La incidència ha afectat en total dos combois: un que es trobava a Sants i que viatjava en direcció nord i un altre que s’ha acabat aturant a l’estació Mollet del Vallès.