avaria r1 rodalies catalunya

Una avaria d’Adif ha obligat a circular només tres trens per hora a la línia R1 de Rodalies de Catalunya en els dos sentits de la marxa. La incidència s’ha produït a les instal·lacions de senyalització entre les estacions de la Sagrera-Meridiana i Badalona, segons ha informat la companyia, i ha afectat també els trens de l’RG1. En totes dues línies, els trens estaven obligats a circular per via única, fet que ha dificultat molt la mobilitat en tren.

Fonts de Renfe han apuntat a betevé que la mesura dels tres trens per hora s’ha pres per evitar demores encara més grans. L’avaria s’ha produït pels volts de les 14 h i els retards han arribat gairebé a l’hora.

Incidències al metro de Barcelona, bus, Renfe i TRAM avui: Afectacions en temps real
Actualitzem les afectacions a totes les línies avui i en temps real al metro de Barcelona i a la resta del transport públic

Els tècnics, treballant a la zona

Els tècnics d’ADIF s’han desplaçat a la zona entre la Sagrera i Badalona per revisar on es trobava exactament la incidència amb l’objectiu de reparar-la com més aviat millor. Finalment la incidència s’ha normalitzat cap a les 18 h. Els trens han anat recuperant progressivament els horaris i freqüències de pas habituals.