Els caps de setmana, 4 i 5 de febrer, i 11 i 12, hi haurà talls de circulació a la via Augusta, entre el carrer de Balmes i el de Laforja. S’hi faran les obres de pavimentació per la implantació del carril bici. Per aquest motiu, l’Ajuntament recomana no circular per aquesta via durant aquests dies. Tot i això, els veïns i els serveis tindran l’accés garantit a la via en obres.

Dissabte, 4, i diumenge, 5 de febrer

Tots dos dies les obres afectaran la cruïlla del carrer de Balmes als dos carrils ascendents, amb talls i modificacions de trànsit als carrers transversals, com ara els carrers dels Madrazo i de Sant Eusebi. A més, dissabte es tallarà el carril bici ascendent a la cruïlla de la plaça de Gala Placídia. Dissabte no s’afectarà la cruïlla entre la via Augusta, l’avinguda de la Riera de Cassoles i el carrer de Laforja, però diumenge sí.

Diumenge el trànsit de la via Augusta en sentit muntanya es desviarà a l’altura de la travessera de Gràcia cap al carrer Gran de Gràcia, excepte el bus.

Pel que fa al transport públic, aquests dies s’anul·laran les parades de bus V15 de la plaça de Molina i del carrer de Pàdua i s’habilitarà la parada d’aquesta línia a l’avinguda de la Riera de Cassoles.

El dissabte 11 i el diumenge 12 de febrer

Aquell dissabte no s’afectarà la cruïlla del carrer de Balmes en sentit descendent, però sí diumenge. Tots dos dies hi haurà talls i modificacions als carrers transversals. Diumenge l’accés des de l’avinguda Diagonal als túnels de Vallvidrera es farà pel carrer d’Aribau.