El veïnat situat entre els números 175 i 181 del carrer de Sant Antoni Maria Claret ha vist com han anat perdent arbrat al voltant de casa seva. En les dues darrers campanyes de poda, que es sol fer cada quatre anys, han perdut un total de sis arbres en un tram d’uns 50 metres, tot just davant dels jardins de Can Miralletes. Han adreçat les queixes a l’Ajuntament, que els ha dit que s’han hagut de talar perquè estaven malalts i que no s’han pogut replantar perquè el cablejat que passa per sota la vorera no ho permet.

Una de les veïnes que lidera la protesta, Ana Vives, assegura que “on hi havia arbres ara trobem una filera de motos aparcades, ja que han tapat els escocells amb ciment”. Fa poques setmanes es van talar tres arbres més i a hores d’ara encara es mantenen els escocells amb les bases del tronc. Segons Vives si no es replanten “a l’estiu la gent gran no podrà asseure’s als bancs que tenim davant, ja que sense ombra farà molta calor”.

Campanya de poda intensa

Operaris de Parcs i Jardins treballen aquest dies en la poda de l’arbrat de tot el carrer de Sant Antoni Maria Claret. Van començar a principis d’any i s’hi estaran fins a finals de febrer. Es tracta d’un carrer que té tres quilòmetres de llarg i travessa un total de cinc districtes de la ciutat. La majoria dels arbres que s’estan podant són de l’espècie ailant i també hi ha lledoners.