previsió temps diumenge 23 abril 2023

La previsió del temps per Sant Jordi anuncia moltes estones de sol, però també vent de garbí a la tarda. La temperatura serà agradable. La màxima es mourà a l’entorn dels 22 graus al centre de la jornada a Barcelona.

  • 6 h: matinada fresca.
  • 9 h: alguns núvols baixos a primera hora.
  • 12 h: moltes estones de sol.
  • 15 h: migdia assolellat i amb vent de garbí.
  • 18 h: vent de garbí moderat.
  • 21 h: augment dels núvols.
El temps pel Sant Jordi 2023: Plourà el 23 d’abril? Previsió a Barcelona i Catalunya
Els darrers mapes confirmen que la pluja no farà perillar la diada de Sant Jordi a Barcelona i a bona part del país. El vent es farà notar a la tarda a Barcelona.

Sant Jordi amb vent de garbí moderat a la tarda a la costa

Sant Jordi es llevarà amb presència de núvols baixos en trams del litoral, sobretot al sud de la regió metropolitana. El sol guanyarà relleu amb el pas del matí i serà el protagonista de les hores centrals de la jornada.

A darrera hora del dia tornaran a augmentar els núvols des de l’interior. No es descarta alguna gota a darrera hora del dia, sobretot durant la nit de diumenge a dilluns.

L’element més rellevant del temps de Sant Jordi serà el vent de garbí. Al matí es farà notar feble i a la tarda moderat, amb ratxes que podran superar els 50 km/h en alguns punts del litoral barceloní i també del prelitoral.

La setmana començarà amb estabilitat, tot i la presència de núvols

Dilluns serà un dia de cel canviant a causa de la presència d’intervals de núvols baixos. Dimarts el pas d’una cua de front afavorirà novament la presència de nuvolositat, tot i que no s’espera precipitació. El sol anirà a més a partir de mitja setmana.