previsió temps 19 setembre 2023

La previsió del temps per a dimarts anuncia una jornada força tranquil·la i de calor més moderada. Amb el pas de les hores augmentaran els núvols a causa de l’arribada d’un canvi de temps sobtat.

Previsió horària per a Barcelona:

  • 6 h: matinada una mica menys xafogosa que l’anterior.
  • 9 h: alguns núvols a primera hora.
  • 12 h: cel enterbolit.
  • 15 h: calor més moderada que dilluns.
  • 18 h: augment dels núvols des del sud.
  • 21h: risc de xàfecs a darrera hora.

Augment dels núvols amb el pas de les hores

Dimarts de bon matí hi haurà la presència d’alguns intervals de núvols baixos, més freqüents al sud de l’entorn metropolità i en trams del litoral. Tot i això, a Barcelona el matí serà força assolellat i tornarà a fer calor, però ja no tanta com dilluns.

Al llarg de la tarda aniran augmentant els núvols de manera gradual de sud cap a nord. A darrera hora del dia no es descarta l’arribada d’algun primer ruixat.

Vent entre feble i moderat de xaloc. Maror pel que fa a l’estat del mar.

Ruixats i tempestes localment fortes dimecres de matinada

El pas d’un petit embossament d’aire fred aïllat en altura (una DANA) complicarà la situació meteorològica al llarg de la nit de dimarts a dimecres. La pluja podrà caure amb intensitat i abundància entre la matinada i el mig matí de dimecres. Tarda canviant i insegura, però amb menys precipitació.

Dijous amb més estones de sol i vent d’entre garbí i ponent, una mica reescalfat. Divendres a la tarda reapareixeran les tronades cap al nord de l’entorn metropolità de Barcelona.