La previsió del temps de dijous anuncia temps canviant i més fred. La presència d’aire fred afavorirà alguns ruixats matinals mar endins. El vent bufarà entre feble i moderat de mestral de Barcelona en avall i l’ambient serà més fred arreu.

  • 9 h: nuvolades mar endins.
  • 12 h: més clarianes i sensació d’hivern.
  • 15 h: migdia estable però més fred.
  • 18 h: pocs núvols i vent de mestral entre feble i moderat.
  • 21 h: nit serena i més freda.

Matí: ruixats cada cop més mar endins

De matinada hi ha hagut alguns ruixats just a tocar de la costa barcelonina. Aquests xàfecs han marxat mar endins i la tendència és a una obertura de clarianes. El cel estarà canviant arreu i la sensació de fredor serà marcada a causa de la humitat. El vent bufarà feble de mestral cap al sud del riu Llobregat. Boires matinals extenses a l’interior i en alguns punts del Vallès.

Tarda: més estones de sol cap al sud

Les clarianes augmentaran a la tarda, sobretot al centre i el sud de la regió metropolitana, on bufarà entre feble i moderat el vent de mestral. Independentment, es formaran ruixats entre el Maresme i el Montseny. La neu podria enfarinar la part alta del massís. L’ambient serà una mica més fred que en dies anteriors.

Més canvis a partir del cap de setmana

Divendres serà més estable, amb menys vent i moltes estones de sol a causa de l’arribada d’una falca anticiclònica. Dissabte a la tarda ens creuarà un front que obrirà les portes a ventades de mestral i a un descens clar de la temperatura entre diumenge i dilluns.