El temps per començar la setmana ve de la mà del sol, l’ambient més net que el cap de setmana, i amb molta amplitud tèrmica.

Fins a les 9 hores: núvols trencant-se i temperatura fresca.
De 9 a 12 hores: domini del sol i l’ambient més suau.
De 12 a 15 hores: cel serè i temperatura arribant als 21 o 22 graus.
De 15 a 18 hores: pocs núvols i davallada de temperatura cap al tard.
De 18 a 21 hores: Continuarà el cel serè i la fresca arribarà de cop.
De 21 a 00 hores: Nit calmada i més fresca que la de diumenge.

El cel ja es veurà blau a Barcelona

Dilluns totalment asserenat en general. Tindrem alguns núvols matinals arran de mar, i alguna boira a l’Alt Congost. Migdia i tarda molt més transparents arreu.

El matí despertarà molt fresc, amb mínima de 10 a 14 graus segons la vila metropolitana. La tarda, en canvi, serà més suau que la de diumenge. Màxima que fregarà els 23 graus. Vent feble.

Temps boirós a l’interior fins al migdia

El temps tranquil també serà patrimoni de la resta del país. Durant el matí quedarà algun núvol baix a la costa del sud de Barcelona o la de Tarragona. També nombroses boires a l’interior del territori. Es desfaran aviat.

La temperatura serà molt fresca a primera hora del matí, i la tarda molt suau. Temps de contrast marcat.

Poques complicacions gran part de la setmana

Els propers dies continuarà la bonança durant la tarda, però amb matins molt frescos. Als barris de muntanya, fregarem els 10 graus de mínima la matinada de dimarts.

Pel que fa als núvols, seran més presents la matinada de dimecres i la de dijous. Fins i tot dijous, ben d’hora, es pot produir algun xàfec a tocar del mar.