Diuen que el Madrid s’ha caracteritzat sempre per victòries a l’últim minut. De fet, hi ha aquella famosa dita: “Quant temps hi ha de descompte? Fins que marqui el Madrid”, responien alguns. Sergio Ramos, a la final de Champions del 2014 n’és un exemple, o que ho diguin a la Juventus l’any 2018 quan va rebre un penal en contra al minut 93 que els va deixar fora de la Champions.

Aquesta temporada, però, sembla que els gols en el temps de descompte han agafat el pont aeri. El Barça és un club que viu del record amb gols a última hora. Són excepcionals les dianes de Kaiserslautern, el pizzi macanudo, l’iniestazo o la remuntada del psg. Marcar en els últims minuts  no estava fet per a l’adn Barça. O això és el que semblava fins que hi va arribar Koeman

Des de l’arribada de l’holandès, l’equip ha impregnat un caràcter que no deixa el partit per perdut en cap moment, sobretot a partir d’aquest mes de febrer. En els últims 2 mesos, l’equip ha marcat en 4 partits, per acabar guanyant punts o classificant-se per a la ronda següent en els últims compassos.

3 de febrer, partit contra el Granada a la Copa del Rei. Griezmann al 88 i Jordi Alba al 92 van empatar el marcador. Posteriorment, a la pròrroga va acabar guanyant amb els gols de Griezmann, De Jong i Alba de nou

4 dies més tard, contra el Betis. 2 a 3 i victòria al Villamarin. Els gols de Messi i Victor Ruiz en pròpia porta van fer la igualada. Trincao va marcar al 87 per donar 3 punts a l’equip

3 de març, classificació per a la final de Copa. Dembele va fer gol al minut 12 i l’equip va esperar fins al 93 per a l’empat de Piqué. Braithwaite va classificar els blaugrana a la pròrroga

I ara fa tres dies. 5 d’abril, al Camp Nou. Victòria al minut 90 amb gol de dembele contra el Valladolid

Una vegada pot ser casualitat, però quatre ja és tendència. El Barça de Koeman marca els últims minuts, i per tant, qui sap si algun dia podrem dir. Quant temps hi ha de descompte? Fins que marqui el Barça de Koeman