El millor partit del Dream Team, la classe magistral de Cruyff, el futbol total blaugrana. Molts han sigut els adjectius per descriure el matx del 29 de setembre del 1993, dia que el Dream Team va guanyar per 4 a 1 el Dinamo de Kíev i es va classificar per a vuitens de final de la Champions.

Cruyff a la banqueta, acompanyat de Charly Reixach i Tonny Bruins, van dibuixar el ja famós 3-4-3 blaugrana. Ferrer, Koeman i Goiko en defensa, Guardiola, Nadal, Txiki i Bakero al mig; Estebaranz, Romario i Laudrup al davant. El Barça havia de remuntar el 3 a 1 en contra de l’anada, i el Camp Nou esperava una gran nit de Champions. De fet, aquell va ser el preludi de la final, que va portar el Barça a Atenes. Era el minut 17 i els gols de Laudrup i Bakero van fer el 2 a 0.

Minuts més tard, Rebrov, l’actual entrenador del Ferencváros, rival del Barça a la Champions, va marcar el gol del Dinamo de Kiev i va col·locar l’1 a 2 al marcador. Tot i això, va semblar un homenatge a la primera Copa d’Europa, perquè Bakero va marcar de cap, gol que va recordar els de Kairseulatern.

Amb l’eliminatòria igualada i l’allau de joc blaugrana, el quart gol va ser obra de l’entrenador del Barça: Ronald Koeman. En record també de Wembley, el gol de l’holandès va significar la classificació definitiva

I així es va acabar classificant el Barça per als vuitens de final, fet que va ser l’inici del camí per arribar a la nit negra d’Atenes. Per molts, aquell matx al Camp Nou, es pot etiquetar com el millor partit de la història del Dream Team.