A partir d'ara, aquest carrer sense sortida situat entre el carrer de Balmes i el de Ríos Rosas té nom propi. Es diu passatge del Putxet i és l'últim carrer del barri que queda per urbanitzar. Han hagut de passar molts anys perquè s'hi actués i avui hi han començat les obres. JORDI AMATE, veí “Ara fa un any que visc aquí, però fa 21 anys treballava en un taller aquí a la vora i aquest passatge estava realment igual que està ara, amb més o menys ciment però està igual que ara.” La primera fase de les obres, que durarà fins a mitjan desembre, consisteix en la instal·lació del clavegueram per evacuar l'aigua de la pluja. EVA RODRÍGUEZ, usuària del passatge del Putxet “Quan plovia hi havia tot de bassals i la veritat és que... Venia tota la gent a aparcar sense que es pogués aparcar, o sigui que si s'arregla sortim beneficiats tots. Fins i tot ens preguntàvem com no s'ha fet abans.” Durant els treballs no es permetrà l'entrada de vehicles al passatge, però sí dels vianants. La pavimentació del carrer no es farà fins a 2016.

La primera fase dels treballs del carrer consisteix en la instal·lació de clavegueram per evitar els problemes causats per l’aigua de la pluja. S’hi instal·larà un clavegueró de 50 cm de diàmetre que es connectarà a la xarxa de clavegueram principal del carrer del Putxet, just al costat. Aquestes obres duraran fins a mitjan desembre i no serà fins a 2016 que s’acabarà d’urbanitzar aquest interior d’illa.

Al passatge, situat entre el carrer de Balmes i el de Ríos Rosas, s’hi permetrà l’accés als vianants en tot moment, però quedarà tancat per als vehicles. Les obres no afectaran el trànsit del carrer del Putxet.