Càmeres més o menys professionals... DECLA "Tinc una Nikon 3000, 18 55 i amb un tele 55 200" DECLA "Doncs la veritat és que no tinc massa idea de la càmera que porto però me la vaig comprar fa dos anys i em fa unes fotos molt xules" ...i ganes de caminar i descobrir nous racons del barri. Això és tot el que es necessita per fer l'activitat Fotografia als barris de Sant Andreu. "Ens hem apuntat perquè, primer perquè som del barri i ens agradava tenir una idea de coses que potser no coneixiem vivint aquí i perquè era una activitat familiar que podiem fer junts". Activitats com aquesta busquen sobretot oferir als barcelonins que passen l'estiu a la ciutat una alternativa de lleure més local i, sobretot, més econòmica. JOANA GARCIA tallerista "Fer una activitat en familia que sigui intergeneracional, fer un apropament cultural al barri i conèixer una mica la història del barri i els llocs més significatius, i adquirir uns coneixements bàsics per fer fotos més o menys bones". Si voleu, encara podeu gaudir d'una tarda fotogràfica el proper 27 d'agost al barri de la Sagrera, això sí, tingueu les vostres càmeres a punt.

La primera edició de la passejada, organitzada per l’Ajuntament es va fer el 28 de juliol, i aquest dimecres se n’ha fet la segona. Els participants a la ruta es troben a la plaça d’Orfila, on fan un taller teòric sobre fotografia urbana i es familiaritzen amb les càmeres que faran servir. Després, fan el recorregut que fa parada en punts com el parc de la Maquinista o el riu Besòs.

Cada edició d’aquestes rutes segueix un itinerari diferent. La propera i última edició del passeig fotogràfic, organitzat per l’Ajuntament, serà el dimecres 27 d’agost i recorrerà la Sagrera. Aquells que vulguin inscriure’s en l’activitat, gratuïta i limitada a 20 participants, ho poden fer trucant al telèfon 933 668 606.