Dilluns començarà un dels esdeveniments més concorreguts de la ciutat, el Mobile World Congress. El temps acompanyarà tots els congressistes que, a banda de voler conèixer les darreres novetats en telefonia mòbil, també vulguin gaudir de la ciutat. El primer dia del congrés estarà mig ennuvolat. El més fresc serà dimarts.

La previsió meteorològica dels dies del Mobile World Congress Barcelona (MWC) vindrà marcada per l’estabilitat atmosfèrica, així com per temperatures diürnes força agradables.

El primer dia de l’esdeveniment, dilluns, ens creuarà un front fred que no ens deixarà pluja, però sí un cel variable. La temperatura nocturna baixarà fins  8 ºC i el contrast entre el dia i la nit serà acusat, ja que durant les hores centrals de la jornada s’espera hi hagi fins a 18 ºC.

Dimarts la temperatura quedarà més frenada, ja que darrere el front fred arribarà una massa d’aire més fresca que la que ens afectava primer. Malgrat tot hi haurà força clarianes i els termòmetres es mouran entre els 9 i els 16 ºC.

Dimecres serà el dia més primaveral del MWC. S’espera una jornada amb alguns núvols prims, però termòmetres de 10 ºC durant la nit i 17 o 18 ºC durant el dia.

Dijous es tancarà el MWC 2017 i el temps serà assolellat i amb temperatures d’entre 10 i 18 ºC.