Amb el davantal ben cordat i el corró a la mà fan bullir la imaginació per crear el dolç més original. ANDREU PUJOL "Estem fent un tió amb una pasta que està feta de sucre i estem convertint una magdalena en un tió." ALEXANDRA CASTILLA "Fem la cara, després el nas, els ulls i això negre. Després la boca, les potes i el barret." Aquest és un dels vuit tallers de cuina per a infants que es faran al Mercat de Sant Andreu aquest Nadal. Fins al 5 de gener els participants podran aprendre també a fer arbres i guarniments de Nadal dolços. IRENE CORDOMÍ, tallerista "És un taller que es tracta que els pares vagin a comprar al mercat, aprofitin a fer les compres i els nens, mentrestant, estan entretinguts i fan alguna cosa divertida. Aquí cadascú fa la seva creació." Per participar-hi només cal comprar al barri. 40 euros en tiquets de compra es bescanvien per una hora de taller. L'any passat hi van participar un centenar de nens. Enguany, només queden places per al taller del dia 30. ELISENDA PONS, presidenta del Mercat de Sant Andreu "Els nens gaudeixen, saben com fer un tió, un arbre de Nadal, i són manualitats que als nens els agraden." PAU RAMÍREZ "A mi des de petit ja m'agrada cuinar. I em van dir que faríem aquesta activitat i em vaig animar a fer-la." Una hora després de començar, el tió ja està a punt per començar la feina.

Amb el davantal ben cordat i el corró a la mà, els nens fan bullir la imaginació per crear el dolç més original com un “cupcake” amb forma de tió, uns ornaments nadalencs fets amb taronja confitada, un arbre de Nadal en forma de pastís o unes galetes amb les cares dels Reis d’Orient.

Per participar en aquesta iniciativa del Mercat de Sant Andreu  només cal comprar al barri ja que 40 euros en tiquets de compra es bescanvien per una hora de taller. La iniciativa va tenir una gran acollida l’any passat amb la participació d’un centenar de nens i enguany només queden places per al taller del dia 30.