L'Aina i la Maria estan fent una màscara amb un cartró d'ous i unes plomes. Encara no l'han acabada, però ja tenen una llista d'activitats pendents. AINA BONJOCH “Pintar-nos la cara, fer les manualitats més divertides.” MARC SABATÉ “Venim aquí per fer activitats i passar-m'ho bé. M'han pintat de tigre i ha quedat molt xulo.” Enguany, Pau sense Treva arriba a la trentena edició i, per a molts santsencs, assistir a aquesta activitat familiar ja s'ha convertit en una autèntica tradició nadalenca. MARGARITA ORTEGA, equip directiu de Cotxeres-Casinet “Pares que havien vingut fa 30 anys, ara hi porten els seus fills. Per tant això és un pla familiar on ja ens coneixem mica en mica tots.” Durant tota la setmana, les Cotxeres de Sants tenen programades més de 40 activitats completament gratuïtes. Per aconseguir-ho tenen la col·laboració de diverses entitats del barri que hi participen de forma voluntària.

Papiroflèxia, tallers de circ, de titelles, màscares o maquillatge. El ventall d’activitats que han preparat les Cotxeres de Sants en aquesta nova edició de Pau sense Treva, és molt variat. Fins al proper 5 de gener hi ha programats més d’una quarantena de tallers que van a càrrec de diferents entitats del barri que aniran canviant cada dia.

Amb l’edició d’enguany, el Pau sense Treva celebra 30 anys d’activitats al barri de Sants. Es tracta d’un festival que, segons els mateixos organitzadors, ja s’ha convertit en una cita ineludible per a molts santsencs, que assistien als tallers de petits i ara ho fan amb els seus fills.

La setmana passada, també es van celebrar els tradicionals espectacles al Casinet d’Hostafrancs. La recaptació d’aquestes representacions teatrals es va destinar íntegrament a l’ONG Gra de Blat, una entitat santsenca que es dedica a ajudar els més desfavorits del barri amb roba, calçat i menjar.